mandag 27. april 2009

Bursdagskort med hjemmelagede blomster

Dette kortet lagde jeg til en venninne som nettopp fylte 30 år. Fargene er litt utypiske meg, men siden det er vår måtte jeg ha noe friskt. Stemplet med Magnolia stempel på 180 g akvarellpapir, og malt med akvarellfarger. Glitteret er Stickles glitterlim, og metallpynten er fra Unik Hobby. Borden er stanset ut med Fiskars sin Threading Water punch, svertet med Distress Ink, og stemplet med vennskapsstempel fra Stempelglede.



Tag'en har jeg ikke skrevet noe på, men ser jo for meg at det går an å skrive noen ord på den også om det passer seg sånn. Hadde tenkte å skrive "30" på den, men glemte det...


Nærbilde av blomstene som jeg heklet da jeg var på hyttetur tidligere i år. De er heklet med veldig tynt offwhite garn på heklenål nr. 0,75. Litt pirkarbeid, men veldig kjappe å lage.

lørdag 18. april 2009

Bursdagskort til vesle Emil

Som jeg nevnte i en tråd tidligere sydde jeg klær i bursdagsgave til en nydelig liten gutt som fylte 1 år i mars. Og siden jeg ikke begynte å sy klærne før kvelden før fikk jeg aldri tatt bilde av kortet som jeg lagde samme dag som vi skulle i selskap. Jeg vurderte å droppe å lage kort siden jeg hadde så dårlig tid, men så kom jeg på at jeg hadde gjort klar bokstavene lang tid i forveien, og dermed måtte jeg jo bare... Og da fikk jeg ikke sove, for jeg hadde lyst til å stå opp med en gang, men siden klokka hadde passert 2 om natta fant jeg ut at det var best å la være... Nå har pappa'n til Emil vært snill og tatt bilde av kortet, sånn at jeg kan legge det ut på bloggen min. Slik ble kortet.



Bokstavene er hvit chipboard som har fått Sugar Glitter på seg. Motivet er Magnolia stempel som jeg har malt med akvarell og pyntet med Stickles glitterlim. Den lille metallkonvolutten er pynt fra Unik hobby.

torsdag 2. april 2009

Kort og invitasjoner

I dag hadde jeg satt meg som mål at jeg skulle få ferdig konfirmasjonsinvitasjonene som jeg har fått bestilling på, og nå ligger de til tørk. Litt kjedelig å lage mange like, samtidig som det er godt å slippe å tenke så mye når designet først er ferdig. Spesielt siden jeg måtte jobbe overtid, og ikke var hjemme før nærmere kl. 21. Konfirmanten har selv bestemt farger, og ville ha det litt enkelt. Papirene og blekket er i en nydelig lillafarge som ikke kommer så godt frem på bildene.





Ellers lovte jeg å legge ut bilder av kortene som mamma solgte for meg da hun var på syforening. Det var stort sett konfirmasjonskort siden det nærmer seg tiden for det. Først et konfirmasjonskort til jente. Dette er holdt i brune toner, rett og slett fordi jeg begynner å gå tom for papir. Og siden Panduro er kjempedyre på ark (de er dyre på det meste egentlig...) så prøver jeg å unngå å handle der.

Har som vanlig malt med akvarellfarger og pyntet med Stickles glitterlim. I tillegg er hjertet pyntet med Glossy Accents som gir en veldig blankt og opphøyet effekt. Vises ikke så godt på bildet.

Nedenfor et bryllupskort, om enn i litt utradisjonelle farger.

De nye rosene til Prima er kjempesøte.

På kortet nedenfor har jeg brukt mitt nyeste og hittil fineste Magnolia stempel. Også er det så malevennlig. Ikke mange flatene som trenger farge, og ikke så mange detaljer. Blir nok flere produksjoner av denne jenta. Kortet var i utgangspunktet tenkt som et konfirmasjonskort, men siden jeg hadde det travelt rakk jeg ikke sette på tekst. Og hun som kjøpte det skulle gi det i bursdagsgave til barnebarnet sitt, så da var det jo godt at jeg ikke hadde satt på noen tekst.


Et annet favorittstempel er tekststempelet som jeg har stemplet på den utstansede sirkelen jenta sitter på. Liker det godt som bakgrunnsstempel.


Et konfirmasjonskort til gutt. Kortet er ganske friskt i fargene, og ikke så blasst som disse bildene viser. Men helt klart ikke mine favorittfarger.


Jeg har endelig (etter å ha siklet etter en sånn i to måneder) kjøpt meg en Crop-a-dile Big Bite for å feste eyelets (maljer). Og det er lett som en lek. Men jeg syntes ikke de ble så fine som jeg hadde håpet på, så jeg var litt misfornøyd til å begynne med. Helt til jeg innså at jeg hadde klemt sammen eyelets'ene fra feil side... Da ble eyelets'ene litt misformet (sånn som på bildet under). Men etter at jeg oppdaget fadesen, og har lært meg å sette de på riktig, så bare digger jeg den. Spesielt det at jeg også kan bruke den på klær.


Et bursdagskort som jeg lagde til en venninne.


Og til slutt et bursdagskort som Kristoffer ga til en jente i barnehagen da han var invitert i 4-års dag. Første gang han skulle dra helt alene, og det gikk kjempefint.

Her har jeg svertet rosene med Distress Ink, og pyntet med Stickles glitterlim.


Tag'en har fått slitte kanter, og for å få til den effekten har jeg brukt Edge Scraper'en min fra Making Memories. Og prikken over i'en er den søte metallpynten som jeg har kjøpt hos Unik Hobby.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...