mandag 12. september 2011

Dåpskort fra Trøndersaksa

Forrige helg var jeg med på Trøndersaksa, og jeg hadde en sjelden treg start. Jeg slet skikkelig med inspirasjonen, og det tok sin tid før jeg kom igang. Jeg skulle lage dåpskort til Nina, og det var også det eneste kortet jeg fikk laget på lørdag. Og det var bare forsiden...


Man kan si hva man vil om kortet, men ingen kan i alle fall komme og si at det ikke er rosa! Her et lite nærbilde av den sovende babyen fra Magnolia. Jeg har malt med Distress Ink refillere (mye lettere å duse ut overgangene enn med akvarellmaling). Rosafargen har jeg blandet selv. Tag'en bak babyen er den samme som jeg brukte på bordkortene.


Blondene på motivet har jeg kun tatt på Stickles glitterlim Star Dust på, og vingene har fått en runde med Crackle Accent.


Kakeservietten og blomsterbåndet som babyen ligger på har fått en runde med Glimmer Mist Pearl, og inne i hver blomst har jeg satt på en rosa perle. Nettet som ligger bak motivet kalles for osteklut.


De søte små flaskene fra Tim Holtz kjøpte jeg da jeg var på Bikuben på tur hjem fra Rikshospitalet. De er supersøte.


Bikuben er en farlig butikk. De har så utrolig mye flott der, og jeg klarte ikke la være å kjøpe meg en dies fra Tim Holtz som stanser ut det søte fugleburet som ligger bak tag'en.


For å pynte det litt har jeg satt på en sløyfe (også den er den samme som båndet jeg brukte på bordkortene), og noen roser. En av rosene har fått litt glitterlim på seg (til og med jeg klarte å begrense meg).


Innsiden lagde jeg ferdig først etter at jeg var kommet hjem.


Babyfakta er et stempel, men jeg har skrevet ut teksten på PC. En genial måte å plassere stempel på dersom det MÅ treffe eksakt er å bruke en Stamp-a-ma-jig fra Stampin Up. Eller en hjemmelaget variant med Lego. 100% elsket-stempelet måtte jo med til snuppa vår.


Pengene har jeg rullet rett og slett fordi den trasige gulfargen på 500-lappene ikke passet til kortet. Kjedelig å legge så mye arbeid i det, også kommer pengene (som tross alt er gaven) og ødelegger det hele...


Dette nydelige diktet måtte med! Og jeg synes det passer særlig godt til Nina, for vi vet at hun vil møte utfordringer på sin vei videre i livet. Trykk på bildet om du ikke klarer lese teksten.


Også var det disse baksidene da. Denne er veldig representativ for mine baksider. Enkel og grei.


Siden vi hadde dåp på søndag har jeg også fått tatt bilde av dåpsbarnet med den nye dåpslua som jeg sydde. Det skal jeg legge ut bilde av i løpet av uka.

Med dette kortet er jeg med i følgende utfordringer:
Simply Magnolia - Anything Goes
Just Magnolia - Challenge 23

Ønsker alle en fortsatt fin uke! Og vil samtidig takke alle som legger igjen hyggelige kommentarer.

torsdag 8. september 2011

Bursdagskort til pappa

Dette kortet lagde jeg da pappa feiret bursdag tidligere i sommer. Motivet er fra hÄnglar & stÄnglar, og jeg har fargelagt med Promarker tusjer. På det brune feltet på genseren har jeg laget prikker med en hvit penn.



Teksten "morfar" er klistremerker som jeg har satt på et stempeltrykk fra Magnolia. Det er en idé jeg har plukket opp hos Camilla Støen.



Her et nærbilde av motivet. Tag'en som gutten sitter på er fra Magnolia, og teksten er et stempel fra Stempelglede. Klikk på bildet om du vil se en større utgave av det.



Banneren har jeg formet med et falseben, slik at den står litt ut på midten. Synes det gir mer liv til kortet.



Den hvite swirlen bak det grønne arket er også en dies fra Magnolia, og jeg synes den er kjempedekorativ.

fredag 2. september 2011

Dåpsforberedelser

Det har gått i ett i høst, med operasjon av Nina, skolestart for Kristoffer, og bursdagsfeiring for Jonathan. Og oppi det hele har jeg prøvd å forberede litt til dåpen i september. Bordkortene ble jeg ferdig med i god tid, og jeg valgte å lage de ganske enkle. Her er de alle samlet.


På tur hjem fra Rikshospitalet kjørte vi innom Bikuben, og der fant jeg ferdige tag'er i rosa ruter. Båndet, hjertene og rosene kjøpte jeg også der. Navnene har mamma skrevet for meg, for hun har bedre dreisen på det å skrive fint.


Invitasjonene var jeg ikke like ivrige med... Jeg klarte ikke bestemme meg for om jeg skulle lage de i Photoshop eller om jeg skulle scrappe de. Det ble til slutt papirhobbyen som vant, men de måtte være enkle for at jeg skulle rekke å bli ferdig i tide.


Papiret er fra Magnolia, og jeg hadde akkurat nok ark til alle invitasjonene. Båndet er fra Stoff & Stil, og sommerfuglen er en punch fra Martha Stewart. Jeg har stanset ut fra to forskjellige ark kjøpt hos Michaels i New York. Oppå sommerfuglen har jeg hatt på litt Stckles glitterlim i sølvfarge.


Stempelet er fra Ladybug and Friends, og er utrolig dekorativt. Jeg har sydd med symaskin rundt kanten, og satt på en liten rosa bling ved teksten. Inni kortene har jeg satt inn et bilde av Nina.


I helga har jeg barnefri, og skal tilbringe dagene sammen med en hel gjeng med scrappeglade damer. Gleder meg!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...