tirsdag 21. februar 2012

Avskjedskort til en god kollega

I morgen slutter desverre en god kollega av meg, og jeg lagde dette kortet til henne fra oss på avdelingen.


Motivet er fra Magnolia, og jeg har malt det med Distress Ink refillere. Jeg har malt med veldig tynn pensel, og det tar derfor veldig lang tid å male det. Jeg trenger mye mer trening på å få skyggene bra, men er det ikke så at øvelse gjør mester?


I hjørnet har jeg limt på metallpynt fra Korthobby.


Flaskene er fra Tim Holtz, og de er kjøpt hos Bikuben. De små rosene har jeg kjøpt hos Wild Orchid Crafts. Det søte metallhjertet er fra Hjerteboden.


Mønsterpapiret er fra Magnolia. Blonden er mellomverk fra Stoff & Stil. Bak flaskene har jeg limt på en hvit fjær. 


Perlepynten har jeg laget selv for lenge siden, og har bare glemt å bruke den. Den hvite blomsten har fått en dusj med Glimmer Mist i fargen Pearl. Det samme har kakeservietten.


Den søte swirlen er en die fra Magnolia.
 

På pelskanten har jeg hatt på Stickles glitterlim i fargen Frosted Lace. Den er ikke så glitrete som de andre fargene, men fin å bruke til pelskanter eller til snøeffekter.


Innsiden før vi skrev en hilsen og signerte. 


Rundt kantene har jeg sydd med symaskin.

Takk for at du titter innom bloggen min. Håper du liker forandringen her inne :)

mandag 20. februar 2012

Bloggen har fått en makeover

Jeg har gitt bloggen en liten makeover, og har valgt å flytte alle søm- og strikkerelaterte innlegg til egne blogger. Jeg har ikke slettet innleggene her ennå, men regner med at jeg vil gjøre det etter hvert som jeg prøver å konsentrere meg om kort her. Nettbutikken har også fått en makeover, så nå håper jeg at jeg kanskje kan klare å få litt liv i den igjen. I alle fall sånn etter hvert.

Strikkebloggen finner dere her:  CinoStrikk
Sømbloggen finner dere her: CinoSkrinet
Nettbutikken finner dere her: byCino

Ellers ligger det link til både hobbybloggene og nettbutikken i toppen av siden.

Så da håper jeg at de som følger meg her blir med til de nye bloggene også. I alle fall dersom dere er her for andre grunner enn kort.

søndag 12. februar 2012

Gamle babykort og en endring i bloggen

Disse tre babykortene ble laget av restepapir for over 1,5 år siden, men først i høst ble de malt og gitt bort... Tror de har vært med meg på to scrappetreff uten at de har blitt malt. Kortene er veldig enkle, og det gikk veldig fort å lage de. Først et guttekort. Motivet er fra Lili of the Valley. Tekststemplene er fra Storyteller.


Den lille papirbiten i hjørnet er der fordi arket bak ikke var helt. Målet med disse kortene var å få brukt opp en del restepapir, og dermed måtte jeg være kreativ :).


Det neste kortet er til jente. Samme motivet, men malt i jentefarger. Jeg har forresten malt med Distress ink her, og jeg føler ikke jeg har helt kommet inn i det ennå. Skulle ikke være så stor forskjell fra å male med akvarellmaling, men det er faktisk litt annerledes.


Synes blomstene ble litt tamme, så jeg valgte å bruke litt av bakgrunnspapiret som pynt på dem. Og jeg synes de ble mye friskere.


Jeg vet ikke egentlig helt hva jeg synes om dette motivet. Det er veldig nakent før det blir malt, og lua er veldig stor. Men jeg ble fornøyd etter at jeg tegnet på prikker med en hvit penn.


Sist ut denne gang er et dåpskort til gutt. Trodde jeg hadde blogget dette tidligere, men jeg finner det i så fall ikke igjen. Så jeg legger det ut her. Også dette er av restepapir. Det er derfor mønsterpapiret er skjøtet bak motivet. Dere kan se borden på den minste biten.


Dette motivet er fra  hÄnglar & stÄnglar, og er et motiv jeg stemplet opp en gang jeg var på scrappetreff. Veldig kjekt å låne stempel fra andre, for det begrenser seg litt hvor mange man kan kjøpe. Tekststempelet er fra Papirloftet.


Synes denne gutten er så søt. Ble også fornøyd med blomsterpynten, for det er litt annerledes enn på alle andre kortene jeg har laget. Bak blomstene har jeg brukt swirlen min fra BossCut.


Sett fra en annen vinkel. Ranglen kjøpte jeg på Michael's i New York, og jeg synes den ble søt sammen med rosene og perlene.


Som jeg skrev i overskriften har jeg bestemt meg for å gjøre en liten endring på bloggen. Jeg har laget en ny blogg for mine sømprosjekter, sånn at jeg kan konsentrere meg om papirhobby i denne. Sømbloggen er ikke helt oppe og går ennå, så jeg er ikke helt i mål. Link til sømbloggen legger jeg ut så snart jeg får den på plass.

Ønsker alle mine lesere en god uke!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...