mandag 15. april 2013

Hoppende glad 60-åring ♥ ♥ ♥

Ja, det er i alle fall det jeg tenker på når jeg ser dette supersøte motivet fra Magnolia. Ikke nødvendigvis at man er 60 år, men at man rett og slett er veldig glad. Og det har denne 60-åringen all grunn til å være. Fjorårets kort hadde en litt annet preg over seg, så i år hadde jeg lyst til å bruke lyse, friske farger, for å feire at alt ser ut til å gå bra!


Og se det utrolig nydelige motivet fra Magnolia! Jeg MÅTTE bare ha det, selv med "shoppestoppen" min... Den "shoppestoppen" der er visst bare for å overbevise meg selv om at jeg klarer det hvis jeg vil. Men jeg vil jo ikke.......


Det kjempefine gjerdet er en die fra Magnolia som jeg fikk i bursdagsgave fra en god venninne. Og det er så gøy å bruke det! Hjertetag'en er også fra Magnolia.


Krøllebåndet er fra Bikuben, og jeg har farget det med Distress Ink Weatered Wood. Samme farge som på drakten til jenta.


Også har jeg til en forandring svertet kantene. For ellers forsvant lagene litt i hverandre. Jeg liker ikke så godt å sverte, for jeg blir så skitten på fingrene..... Selv med Ink blending tool fra Tim Holtz. Fisefin.....


Nydelige blomster fra Kort & Godt som er kjøpt hos Hjerteboden.


Ha en superfin og vårlig uke!

søndag 14. april 2013

Post-it® holder i vårens farger

Vår er for meg tulipaner i mange fine farger, side om side i en glassvase. Og siden det var tulipaner på dette mønsterarket fra Pion Design, passet det godt å bruke det nå. Post-it® holderen nedenfor var en del av en gave jeg ga bort sammen med dette kortet.


Den  er laget på akkurat samme måte som de jeg har laget tidligere. Synes det fungerer ganske greit, også er de relativt kjappe å lage.


Mønsterarket er fra Pion Design, og det viser jo godt at man kan blande både gult, orange, lilla og rød. Disse fargene minner meg veldig om vår, så det passet godt å bruke de på denne årstiden. Det er så godt at det går mot sommer!!


Da vil jeg bare ønske dere en fin-fin søndag. Jeg skal tilbringe dagen på scrappetreff, og gleder meg til å lage ennå flere kort i godt lag.

Jeg trenger noen flere timer i døgnet....

Denne uka har bestått av både operasjon (dren) til vesla, og 2-års kontroll på Bredtvet kompetansesenter (Statped sørøst). Så for å bli ferdig med oppgavene mine på jobb satt jeg til klokka 01.30 på mandag, og jeg har egentlig normal arbeidstid... Så da sier det seg selv at bloggen kommer i siste rekke. Denne uka har med andre ord ikke vært noe unntak...

Uansett, dette kortet lagde jeg også på forrige scrappetreff, og siden det skulle gis bort ved påsketider måtte det blir gult.


Motivet er fra Whiff of Joy, og tilhører en serie stempler som jeg solgte for lenge siden. Men jeg prøver å ta unna litt fra mappa med ferdigstemplede motiv. Også tenkte jeg dette motivet med kyllingen kunne passe godt rundt påsketider.


Sommerfuglen er en Marianne Die som jeg lånte av en venninne på treffet. Litt gøy å prøve med noe nytt som man ikke har selv :).


Poststemplene er fra KaiserCraft, og er ett sammenhengende stempel. Har stemplet med Archival Ink Coffee.


Sammen med kortet lagde jeg en vårlig Post-it® holder.

torsdag 4. april 2013

Bursdagskort fra siste miniscrappetreff ♥

Det er så utrolig koselig å sitte å lage kort sammen med andre, og dette bursdagkortet lagde jeg da vi hadde et miniscrappetreff for en liten stund siden.


Motivet er et gammelt hÄnglar & stÄnglar stempel, men jeg liker det veldig godt, for det er både anvendlig og litt mindre enn de andre motivstemplene.Jeg har fargelagt med Distress Ink reinkers og pensel nr. 0. Har fått masse inspirasjon fra videoene til Camilla, som er fantastisk til å fargelegge. Jeg har mye å gå på ennå, og skulle så gjerne vært på en av kursene hennes. Men jeg bor litt for langt unna...


Rundt motivet har jeg stemplet poststempel fra Kort & Godt, og tekststempel fra Magnolia med Archival Ink i fargen Coffee.


Pyntespiralen, snurreblomstene og de blå, krøllete blomstene har jeg kjøpt hos Hjerteboden. Den hvite snurreblomsten har fått en liten halvperle i midten, og bak blomstene skimtes tag'en som hører til kortet.


Gratulerer-teksten kommer fra Kort & Godt, og sjokoladeteksten er fra Magnolia. Bak tag'en skimter du små bokstaver fra Adorn 'It. Det er initialene til hun som har fått kortet.


De store brads'ene (splittbinders) er fra Stampin' Up. De begynner å bli gamle, så limet er ikke lenger så godt som det var. Så de må visst brukes før de blir ubrukelige... 


Det var det jeg hadde for i kveld. Men jeg har i alle fall seks kort til som venter på å bli blogget. Jeg må bare få gitt de bort først :).
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...