mandag 27. mai 2013

Å sveve på en rosa sky...

Hvor kommer egentlig det uttrykket fra? Det fins jo ikke rosa skyer. Ikke blå heller, for den saks skyld... Jeg husker en biltur for mange år siden da mannen min og jeg var på vei hjem fra hoppfeltet i Stockholm, og det var aftensol og flotte skyer over oss. Jeg satt og beundret himmelen, og spurte mannen min "-hva er egentlig skyer?". Svaret hans var "-det er gasser som klumper seg...". Hehe, de som kjenner mannen min vet at han er langt mer vitenskapelig og teknisk av seg enn akkurat det svaret der skulle tilsi. Vi lo i alle fall godt av det den gang, og gjør fremdeles det.

Lang digresjon.... Men motivet jeg har brukt på dette bursdagskortet til en venninne brakte frem gamle minner. Og de som kjenner meg vet at jeg har en tendens til lange digresjoner. Hehe.


Tilbake til kortet. Både jenta og skyen er stempel fra Magnolia. Jeg har maskert de sammen, og malt de med Distress Ink (vannbasert farge). Motivet er klipt ut, og bak motivet har jeg lagt osteklut. Jeg har slitt litt med å bruke det, for det har vært så mye styr å lime det fast. Men nå fant jeg ut at jeg bare kunne stifte det fast i panelet bak motivet, og da gikk alt så mye bedre.


Det er lov å bruke rosa, selv til store jenter over 30... Her har jeg lett blant gamle blomster, og funnet frem noen skikkelige oldiser. Husker ikke hvor de er fra. Litt over alt, tror jeg.


Poststempelet og tekststempelet er i alle fall fra Kort & Godt. Det samme er pyntebærene. Blonden er som vanlig fra Stoff & Stil, og swirlen er en die fra Magnolia (Leaf & Swirl doohickey).


Takk for at du titter innom.

lørdag 25. mai 2013

Bursdagskort til snuppa mi ♥

Jeg er altså bare så innmari treg til å oppdatere bloggen min! Men i en travel hverdag må jeg prioritere hardt, og bloggen taper... Så da ender det som regel med oppdatering av gamle kort. Dette er intet unntak. Det er til min datter som ble to år i april.


Den søte Tilda'en har jeg fått som stempeltrykk i gave fra en venninne. Er hun ikke supersøt? Passer i alle fall godt til små prinsesser. Jeg har malt henne med Distress Ink refillere.


Liljene er sprayet med Glimmer Mist i fargen Pearl. Da får jeg formet de slik jeg vil, og de blir glitrende og fine. Rosene og blomsterknoppen er fra Wild Orchid Crafts. Den flate blomsten kjøpte jeg på en av turene mine til Bikuben. Husker ikke produsenten.


Hjørnestempel fra Kreativ Hobby. Dette har jeg lånt av en venninne, men jeg synes det var så fint at jeg har kjøpt et selv også. Slike stempel er nemlig fine å stemple rett på mønsterarket, og da er det ikke så greit å låne av andre. Mønsterarket er fra Bildmålarna, og jeg synes det er nydlig.


Var så fornøyd da jeg kom på at jeg kunne feste små perler som spenner på skoene hennes, og tenkte at nå har jeg funnet på noe nytt. Men, nei da, når jeg titter rundt i blogglandia så er dette gammelt nytt. Jaja, ingen kan i alle fall komme å si at jeg har hermet etter noen på akkurat dette. Hehe.


Har blitt enig med meg selv om at jeg må prøve å bli med på flere av utfordringene som finnes på nettet, så da deltar jeg på Challenge #52 til DOCB (Deep Ocean Challenge Blog) med dette kortet.

Ha en fortreffelig helg!

lørdag 11. mai 2013

CMN Utfordring #37 - Konfirmasjon

Dette kortet lagde jeg på bestiling, og siden jeg hadde litt bedre tid på dette enn det forrige kunne jeg fargelegge et nytt og mer egnet motiv. Oppdraget var å lage et kort til en gutt som liker fotball og data, og som synger i kor. Ble veldig fornøyd med at jeg fikk med alle elementene.


Motivet er fra Tickled Pink, og er fargelagt med Copic Sketch Markers. Teksten rundt motivet er stempel fra Magnolia (de runde) og Stempelglede, og de er stemplet med Distress Ink i fargen Pumic Stone. Klokkediesen bak motivet er fra Tim Holtz (Weathered Clock). Det samme er tannhjulene. Det runde konfirmasjonsstempelet er et av de stemplene fra North Star Stamps som ennå ikke har gått i stykker.... 'Nuff said...


Er han ikke kul? På brilleglassene har jeg hatt på Glossy Accents, men det ble litt vanskelig å få frem. Men kanskje du får et inntrykk av bildet nedenfor? Det var i alle fall godt synlig i virkeligheten.


Siden dette kortet skulle gis bort lagde jeg bare et enkelt skrivefelt inne i kortet. Swirl'en er et stempel fra Inkadinkado.


Også må jeg jo nesten vise fram knuten på tag'en som ligger løst bak motivet. For den har mannen min laget. Det er visstnok et pålestikk... Jeg kan ikke sånt, men ble inspirert av en kollega som fikk hendig hjelp av mannen :). Så nå er det vel like før jeg får konkurranse på hjemmebane. Hehe...


Her er han, ferdig fargelagt. Ble egentlig ganske fornøyd med dette motivet. Tror det kommer av de nye gråfargene som jeg liker så godt.

Jeg har brukt følgende farger (Copic Sketch Markers):
Hud: E0000 - E000 - E00 - E11 - E21
Kinn: R00 - R20
  Hår: E50 - E53 - E55 - E57 - E49
Jakke / Øyne / Sko: B91 - B93 - B95 - B97 - B99
Bukse / Sko: W0 - W1 - W3 - W5 - W7
Skygge rundt motivet: N0

Med dette kortet deltar jeg på Utfordring #37 til Copic Marker Norge. Også ønsker jeg alle en strålende søndag!

fredag 10. mai 2013

Konfirmasjonskort i siste liten...

Du skjønner du er litt sent ute når flagget i tunet er oppe, og du likevel ikke kobler at det er konfirmasjon når nabogutten kommer i dress.... Jeg trodde det var ennå en uke igjen.... Jeg hadde lyst til å gi en liten gave fra oss i familien, og siden jeg aldri er tidlig ute var det bare å hive seg rundt å få laget kortet i en fart. Heldigvis hadde jeg et ferdig fargelagt motiv, og det fikk bare være så at det ikke var et typisk konfirmasjonsmotiv. Det var i alle fall en gutt.... Hehe....


Motivet er fra hÄnglar & stÄnglar, og er fargelagt med Copic Sketch Markers. Det blå papiret er en rest fra bordkortene som jeg lagde for noen år siden.


Knapper fra restekassa mi. Tror disse kommer fra noen avlagte klær. Billettene bak motivet er stempel fra Tim Holtz som er stemplet på Bazzill Kraft kartong. Bølgepappen er fra Bikuben, og lå sammen med kartongen deres. Den er litt mer smårillet enn den du får som innpakningspapir. Har hatt på litt Crackle Paint i fargen Picket Fence på den.


Jeg har brukt følgende farger (Copic Sketch Markers):
Hud: E0000 - E000 - E00 - E11 - E21
Kinn: R00 - R20
  Hår: E40 - E41 - E42 - E43 - E44 - E47 - E49
Skjorte: V91 - V93 - V95
Bukse: B91 - B93 - B95 - B97
Sko / Bukseseler: N0 - N2 - N4 - N6
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...