onsdag 15. januar 2014

Avslutning for en god kollega og venn ♥

Mens jeg var ute i min siste fødselspermisjon begynte det flere nye damer på jobben min. En en av dem var Karin! Ei frisk jente som jeg likte fra første stund! Også viste det jo seg at Karin har samme interesse for kortlaging som det jeg har. Heldigvis, for da har vi mange gode grunner til å møtes for å dyrke hobbyen vår (som nok blir sett litt rart på i ingeniørland). Karin er riktignok landskapsarkitekt, men når man jobber så nært ingeniører er det jo ikke til å unngå å bli preget...

Men, nok om det. Det var jo kortet jeg skulle vise frem her. Dette lagde jeg til henne da hun sluttet hos oss i høst. Som en hilsen fra alle på avdelingen.


Motivet er fra Saturated Canary, og jeg har fargelagt det med Copic Sketch Markers. Og dette motivet passer så godt til Karin. Se så kul, relaxed og avslappet hun ser ut da!


Går jo litt amok med kameraet noen ganger, men det er jo blitt så enkelt med digitalkamera. Bare å ta bilde, også velger man de beste etterpå. Men så var det dette med å velge da...


Mye utenomsnakk her nå... For å komme inn på rett spor igjen så kan jeg jo nevne av både trærne og gjerdet er dies fra Magnolia. Jeg har stanset ut på hvitt ark som jeg har fargelagt i de samme grønnfargene som på motivet. Prøvde litt forskjellig, men fant ut at det ble roligere.


Har buet gjerde litt for å gi det litt liv.


Karin har forresten en flott blogg selv, så ta en titt innom og se de fine kortene hun lager!


Takk for at du titter innom bloggen min!

tirsdag 14. januar 2014

Bordkort til konfirmasjon

Er vel på tide å legge ut bilde av disse bordkortene som jeg lagde til en konfirmasjon i fjor vår også.... Kan jo være noen som leter etter inspirasjon til bordkort nå i disse dager, for det er jo ikke så lenge til neste runde med konfirmasjoner.


Disse kortene er i alle fall meget enkle å lage. Fra et ark på 12x12 inch får jeg basen til 9 bordkort. Jeg deler arket i ni like store deler (hver del er da 4x4 inch), også bretter det deretter i to.


Her har jeg skjært til kartong og mønsterark med et skjærebrett, også har jeg skrevet navnene med en klassisk, tynn filtpenn. Der hvor bokstavene er litt tykke har jeg rett og slett bare tegnet omrisset og fargelagt inni. Det er med andre ord bare juks og fanteri :).


Panelet med navnet på har jeg festet med 3D-puter for å få en opphøyet effekt. Til slutt pyntet jeg med en halvperle, og en rose hvor jeg surret stiken rundt en strikkepinne.


Lagde noen blanke i tilfelle det skulle bli behov for det.


Ta gjerne kontakt om det er noe du lurer på! Ha en fortsatt fin uke!!

mandag 13. januar 2014

40-års bryllupsdag til verdens beste foreldre!

Jeg innser at jeg ligger virkelig langt etter på bloggfonten... Selv med tre innlegg i kveld er det en del som gjenstår. Dette lagde jeg i alle fall til mamma og pappa til bryllupsdagen deres i sommer. Motivet er fra Lili of the Valley, og er som vanlig fargelagt med Copics tusjer.


Litt uvant å fargelegge hele arket rundt motivet, så for å få litt kontrast rundt motivet måtte jeg legge en hvit kakeserviett. Ellers druknet det helt i mønsterpapiret.


Denne papirstrimlen er et stempel fra Norsk Stempelblad som jeg har klipt ut, også har jeg skrevet teksten med pennesplitt og blekk.


Blomstene. Også klipte jeg ut en liten sommerfugl og plasserte på den ene blomsten. Den passet liksom så godt der.


Snurreblomsten fra Kort & Godt har fått en liten perle i midten. Så ble den litt mer feststemt :).


Sett fra en annen vinkel.


Innsiden. Teksten er laget i Photoshop. Gøy å variere med ulike fonter.


Veksler litt mellom å skrive for hånd, og å skrive ut teksten på maskin. Litt avhengig av anledning, og hvor god tid jeg har....


Det var det jeg hadde for i kveld. Satser på flere oppdateringer fremover. 
Natti natt!

Nok en skolegutt i familien!

I høst hadde vi skolegutt igjen, og i den anledning lagde jeg dette kortet som en del av avslutningsgaven til barnehagen.


Motiv fra Whiff of Joy. Gammelt stempel som jeg liker godt. Fargelagt med Copic Sketch Markers. Teksten er håndskrevet med pennesplitt og blekk.


Enkel pynt på denne. Både klokka og billetten er stempel fra Tim Holtz som jeg har stemplet på mønsterpapir og klippet ut.


På eplene har jeg hatt på Crackle Accents. Den krakelerer (sprekker opp) når den tørker, og gir en fin effekt. Velger ofte det hvis jeg ikke har tid til å fargelegge eplene for seg.


Ikke så mye mer å si om dette kortet, så jeg raser bare videre for å prøve å bli a jour i løpet av noen dager...

Bursdagskort til pappa med selvlaget vimpel

Dette kortet fikk pappa da han hadde bursdag for ikke mindre enn et halvt år siden. Motivet er fra Magnolia, tekststempelet fra Kreativ Hobby, og dekorstemplene rundt motivet er fra Tim Holtz.


Bærene er laget av treperler som jeg hadde liggende.


De små, svarte fuglene og "Morfar" er rub-ons.


Vimpelen som skal ligne et flagg fra Turistforeninga er hjemmelaget. Har klipit ut T'en, og flagget er en die fra Magnolia. Pinnen er en tannpirker som jeg har fargelagt med Promarkere, og toppen er en liten sølvperle.


Også borden bak er en die fra Magnolia.


Sett fra en annen vinkel.


Nærbilde av motivet.


Og til slutt et bilde som viser vimpelen fra siden.


Blir korte bestkrivelser her nå, så ta kontakt om det er noe du lurer på.

Ha en fortsatt fin uke!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...