fredag 21. februar 2014

Rosa kort til min barndomsvenninne ♥

Min barndomsvenninne har også bursdag før jul, og i år fikk hun dette kortet fra meg.


Motivet er fra Saturated Canary, og er nok et motiv jeg har stemplet opp mens jeg har vært på scrappetreff. Ikke at jeg ikke har nok stempel selv, men det er gøy å prøve nye motiv også. 


Min venninne spilte fiolin i oppveksten, så derfor pyntet jeg litt med noter og denne "fiolinen". Det er nok ikke noen fiolin, men sikkert en kontrabass. For buen mangler jo. Men den gjorde susen likevel :).


Et lite tekststempel fra Kreativ Hobby. Enkelt, men dekorativt, å sette sammen med bomstene.


Store blomster kan være litt vanskelige å plassere, men på dette kortet passet de riktig så godt. Også her har jeg brukt sommerfuglene fra Joy Craft. Bingo-stempelet er også fra Joy Craft.


Og litt rosa øyenskygge er jo bare prikken over i'en :)


Har snart skrivekrampe etter å ha gjort klar haugevis av blogginnlegg i kveld. Men vet at det venter en uke med overtid, så da er det greit å gjøre klar innleggene. Håper du finner litt inspirasjon her inne, og så er det bare å spørre om du lurer på noe.

Klem fra Veronica

torsdag 20. februar 2014

Bursdagskort i adventstida

Hva er vel mer lilla enn adventstiden? En av mine tanter har bursdag bare to dager før jul, og dette motivet fargela jeg for et år siden for å lage et bokmerke til henne. Men siden jeg har to tanter som har bursdag rett før jul innså jeg at jeg aldri kom til å rekke å fargelegge to motiv. Så da fikk de enkle bokmerker uten motiv i stedet, og jeg hadde dette motivet til gode.

  
Motivet er fra Tickled Pink, og jeg synes hun er så tøff. Også er det så morsomt at du kan legge litt farge på øyelokkene hennes også. Bak motivet har jeg litt hvit bølgepapp som er sprayet med Gimmer Mist, og som har fått litt glassglitter i kantene.

 

Datolappen er et gammelt stempel som jeg ikke har brukt på en stund. Har bøyd det til for å skape litt liv på kortet.


Blomster fra Kort & Godt og Wild Orchid Crafts. 


Hjørneblingen har jeg hatt en stund, men har aldri funnet det rette kortet å bruke de på. Prøvde de på dette kortet, og fant også denne gangen ut at jeg ikke ville ha de med. Men denne gang prøvde jeg å legge de på, og gjett hva.... Det limet der sitter! Det var klin umulig å få de av, så da måtte de bare få bli...


Det var det jeg hadde for i kveld. God natt!

tirsdag 18. februar 2014

Bursdagkort til tante - 70 år

Som tidligere nevnt så har jeg oppdatert bloggen med ny header, og dette kortet er grunlaget for headeren min. Det nydelig motivet er fra Saturated Canary, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg brukte over to timer på å fargelegge bare håret hennes...


Arket som motivet ble stemplet på var bare en rest jeg hadde liggende da jeg lånte dette stempelet, og det ene hjørnet hadde et hakk. Så for å kamuflere det så klipte jeg til et stort brunt fotohjørne som jeg skjulte hakket med. Og den som ikke vet det ser det jo ikke. Hadde jo ikke trengt å fortelle dere det heller, men jeg synes også det er greit å vise hvordan man kan jukse seg fram til et greit resultat.


Hjertebanneren er en die fra La-La Land. Den er superskjønn, synes jeg, og tar igjen det brune fra fotohjørnet. Måtte jo ha noe for å balansere den mørke fargen i bunn.


Kanten med sommerfugler er en ny die fra Joy Craft. Har siklet på den lenge, og klarte til slutt ikke la være å kjøpe den. Den er bare så dekorativ! Her har jeg også pyntet med favorittliljene fra Wild Orchid Crafts. Bruker de på alt!!

 

Det var ikke bare håret på denne jenta som tok sin tid å fargelegge. Motivet består av mange små deler, så det tar tid å få frem fine skygger. Jeg er ikke så flink til å se hvor skyggene skal være, og det er alltid vanskeligst første gangen jeg fargelegger et motiv. Men jeg ble fornøyd med dette. Helt til jeg oppdaget at jeg hadde fargelagt feil! Da jeg satt og fargela hendene og kjolen stusset jeg litt på at det så ut som at kjolen hadde sklidd litt ned på den ene skulderen hennes, men tenkte at det er jo sånt som kan skje, og at det sikkert var meningen at det skulle være slik. Men et par dager etter så jeg et annet fargelagt motiv på nettet, og damen har jo hansker!! Dån!


Men når det er sagt så tror jeg at jeg slipper unna med dette også. Hehe. Og hvem vet, kanskje jeg fargelegger det likt neste gang også. Synes det var litt søtt med den bare skuldra.

Da ønsker jeg alle en fin uke videre!

La-La bokmerke i brunt

Dette relativt enkle bokmerket ga jeg bort sammen med blomster og dette kortet som jeg har blogget tidligere. Motivet er fra La-La-land, og er et digistempel som jeg har skrevet ut på skriveren hjemme. Fordelen med digistempel er at du kan skrive de ut så store eller små som du ønsker. Ulempen er at motivene må varmes for at ikke tusjene skal dra strekene utover. Og akkurat det lykkes jeg ikke alltid med...

Har igjen fargelagt med Copics. Elsker å sitte med disse tusjene og pirke med små detaljer.  På dette nærbildet ser dere forresten hva jeg mener med at jeg ikke alltid lykkes med å fiksere bildet, for de svarte strekene har blitt dratt litt utover. Så hun ser nesten litt sjøsyk ut. Hehe. 


Lite pynt på bokmerket fordi jeg har lagt det i en plasmappe for bokmerker. Har kun pyntet med blonder og bånd i toppen.


Koselig å gi bort slike gaver. Skulle funnet en god bok i tillegg, men i julestria rakk ikke tiden til. Så da ble det blomster i stedet :).

søndag 16. februar 2014

Romjulsgave til verdens beste foreldre ♥

Når jeg sier jeg har verdens beste foreldre så er det overhode ikke noen overdrivelse. De stiller opp for meg og min lille familie på en måte som ikke kan beskrives med ord. Og mamma's standard kommentar når hun kommer hit for å hjelpe oss er "æ e så gla for at æ kan få hjelp dokker"... Nei, mamma, det er vi som er glade! Og takknemlige! Så derfor lagde jeg denne fyrstikkeska til de da vi skulle på julebesøk til de første juledag. Som en liten oppmerksomhet for å si takk for at de alltid stiller opp!

 

Ikke akkurat noen typiske julefarger, men veldig morsomt å prøve en ny kombinasjon. Og jeg fikk litt vinterfølelse av disse fargene, så jeg traff på årstiden i alle fall. Det vil si, denne vinteren har vi jo knapt hatt snø, og vesla har ennå ikke fått prøvd rattkjelken hun fikk til jul. Her er det bart og mildt, og ungene er ute og sykler i tunet....


Sett fra siden. Jeg prøver å ikke ha så mye pynt på utsiden der man tenner fyrstikkene. Er jo ikke så mye om å gjøre å sette fyr på hele eska... De søte frimerkene kommer fra et mønsterark fra Pion Design.


De hvite prikkene er Liquid Pearls som jeg har tatt på. På julkulene har jeg også hatt på litt glitterlim. Og pelskanten og dusken i lua har fått litt Snow Marker på seg.


Sett fra siden. Med min favorittblomst!


 Tror dette får bli siste innlegg for i kveld. Dette tar jo helt av.... Hehe. Får fordele de neste postene ut over de neste dagene.

Klem fra Veronica

Nok en julegave i 2013

Når jeg nå er så godt i gang med å oppdatere bloggen kan jeg jo like godt legge ut bilder av siste julegaven som jeg lagde i fjor. Også dette motivet er fra Magnolia, og helt i min ånd når det gjelder farger og pynt.


Dette motivet fikk jeg i bursdagsgave av en god venninne, og det er bare så superskjønt! Hun er så nydelig der hun står og hviler med hendene på magen og søte musefletter i håret.


Tekststempelet på siden er fra Kort & Godt.


Baksiden. Dette stempelet er ikke mitt, men tilhører en scrappevenninne. Skulle gjerne hatt et slikt selv, men dette er gammelt og jeg vet ikke en gang hvilken produsent det kommer fra.


Fyrstikkeska pakket inn sammen med lys, servietter og en dekorert toffefee-eske i en stor cellofanpose fra Søstrene Grene.


Nærbilde før jeg pakket inn gaven.


Nok et bilde. Tar alt for mange, og er alt for dårlig til å plukke ut bare noen....


Og her er den dekorerte toffefee-eska.


Siden "best før" datoen forsvinner når jeg pakker inn eska med papir så har jeg satt på en lapp på siden for å vise hvor lang tid mottaker har på seg for å spise opp innholdet. Slike ting pleier jo normalt ikke være noe problem, men man vet jo aldri... Hehe. Disse eskene er forresten superenkle å dekorere. Også går det jo ganske fort når jeg ikke pynter med motiv som skal fargelegges.


 Takk for at du titter innom. Legg gjerne igjen en kommentar, så blir jeg ekstra glad :)

Fyrstikkeske i gyldne toner ♥

Også denne fyrstikkesken ble gitt bort i julegave i 2013. Det jeg liker med denne er fargene. Helt meg!


Både motiv og tekst er fra Magnolia. Digger denne teksten. Den er så dekorativ. Har klipt den ut med saks og bøyd den til med et falseben (bonefolder).


Nydelige blomster fra Wild Orchid Crafts. Den hvite liljen har blitt min nye favorittblomst, og jeg bruker den på omtrent alle kort jeg lager. Blonden er fra Stoff & Stil.


Sett fra siden. Til å åpne "skuffen" har jeg festet en Hitch Fastener fra Tim Holtz.


Pelskanten og dusken på lua har fått litt snø på seg. Bruker en penn som heter Snow Marker som puffer opp når du tilfører varme med en varmepistol.

 
Sammen med fyrstikkeska ga jeg bort servietter og lys. Pyntet lysene litt, og hadde på litt blonde og en liten gullbjelle. Deretter pakket jeg det hele inn i cellofan. Hadde egentlig ikke lyst til å ha på gavepapir, men for å holde på hemmeligheten helt til julaften gjorde jeg det likevel.


Nærbilde av den cellofanpakkede gaven.


Motivet ble fargelagt med Copics, og jeg brukte disse fargene:
Hud: E21 - E51 - E50 - E93
Hår: E39 - E37 - E35 - E33 - E31 - E42
Sko/lue: E87 - E84 - E81
Bukse/jakke: E55 - E53 - E51 - E50 - W3 - W00

Hjemmelagede julegaver i 2013

Inspirert av bloggen til Jill dekorterte jeg fyrstikkesker til julegaver i år. Her et par i rødt. Motivene er fra Magnolia, og de er fargelagt med Copic Sketch Markers.

 

 



  
Sammen med fyrstikkeskene ga jeg bort dekorerte toffefee-esker og stearinlys. Her er et par eksempel på dekorerte esker.




Ha en fin søndagskveld!

Fjorårets julekort

Et lite bilderas av fjorårets julekort. Som alltid veldig enkle.


 



 


Trenger vel ikke mer beskrivelse av disse...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...