onsdag 28. mai 2014

GDT Ett Trykk: Posekort til utgave 02/2014

Som regel når jeg lager kort er jeg ute i siste liten. Så da jeg skulle levere mitt bidrag til aprilutgaven av Ett Trykk passet det fint å lage et konfirmasjonskort, sånn at jeg for en gangs skyld kunne bli ferdig i god tid. Og det ble jeg, for det viser seg nemlig at konfirmasjonen ikke er før til neste år.....


Posen er fra Staples, og jeg kuttet av toppen slik at posen ble 8,5 inch høy. Motivet er fra Tickled Pink, og jeg digger disse lange stemplene. De passer utmerket til posekort. Rundt motivet har jeg hatt på Frantage. Fuglen er fra Prima, og den er malt med Gesso. Alle kanter er svertet med Distress Ink Frayed Burlap.



Metallpynten er fra Korthobby, og jeg har brukt et stempel fra Kort & Godt til å fylle innsiden slik at den ser ut som en medaljong. Stempelet er stemplet på Kraft kartong, og stanset ut med en sirkelpunch. Etter at den ble limt fast hadde jeg over Glossy Accents, og la den til side for å tørke. I fordypningene på metallet har jeg hatt i Stickles glitterlim i fargen Platinum.


Den nydelige blonden kommer fra Kort & Godt og er en favoritt. Punchen som jeg har brukt langs kantene kommer fra Martha Stewart og heter "Flourish".


Metallpynten ved motivet har jeg hatt lenge, og den kommer opprinnelig fra en emballasje eller noe. Motivet er fargelagt med Copics, og fargene finner du nederst i innlegget.


Den hvite prikken i øyet er laget med en hvit penn, og gjør stor forskjell på hvor våken hun ser ut :).




 Nærbilde av metallpynten. Mønsterarket er fra Pion Design, og teksten er et stempel fra Kreativ Hobby. Det er stemplet med Memento "Desert Sand" og "Rich Cocoa". Jeg tok først på den lyse fargen på stempelet, og klattet deretter på med den mørke noen steder før jeg stemplet det på arket. Synes det ga en fin effekt, også ble ikke trykket så mørk.


Bak bildet en liten rest av bølgepapp som er sprayet med Glimmer Mist "Tattered Leather". Jeg lurer på om Glimmer Mist er på tur ut, for jeg finner ikke noe særlig av det i noen av nettbutikkene som jeg handler i.



Baksiden. Meget enkel, men papiret var så nydelig så det trengte ikke mer pynt. Bare min egen hjemmelagede logo.



Kortet inni er tilpasset størrelsen på konvolutten. Panelet med teksten er festet kun i sidene, slik at det blir en slags lomme for å legge penger bak. Magi-stempelet er fra Stempelglede, og er bare helt nydelig!


 Og nå er du vel sikkert lei av alle bildene, så her kommer det siste :).


Fargene jeg har brukt:


Hud: E11 - E00 -  E000 - E0000
Kinn: E93
Lepper: R22 - R20 - R00
Øyne: BG99 - BG96 - BG93 - BG90 - B93 - B91 - B0000
Hår: E44 - E43 - E42 - E41 - E40
Grønt: YG67 - YG63 - YG61 - Y00
Blått: B99 - B97 - B95 - B91 - B0000
Skygge: W1

Ønsker dere en riktig fin uke!

fredag 9. mai 2014

♥ Tryllekort i varme lillatoner ♥

 Endelig fredag! Beste dagen i hele uka! Og tid for å oppdatere bloggen igjen.

Her har jeg prøvd meg på et tryllekort. Malen jeg har brukt finner du her. Det nydelig motivet er fra Stamping Bella, og jeg har fargelagt med Copics igjen. Oversikt over fargene jeg har brukt finner du nederst i innlegget.


Det nydelige motivet er et av få nye stempel jeg har kjøpt. Prøver å begrense meg litt på nye stempel, men da jeg fant dette og et par til fra Stamping Bella måtte jeg bare... Det er så ulikt alle andre stempel jeg har, så da syntes jeg at det var god nok grunn til å fire litt på stempelshoppestoppen... Tekststemplene er fra Kort og Godt.


De hvite liljene er noen gamle rester fra Kort og Godt. Disse liljene er ikke så fine før de får et lag med Glimmer Mist, for de er litt fasongløse. Men med litt Glimmermist Pearl på kan jeg forme de litt til, og da blir de riktig så fine. Rosene og de små Sweetheart blossoms kommer fra Wild Orchid Crafts.


Rundt motivet har jeg hatt på litt Frantage, og beltet og krona har fått detaljer i Stickles glitterlim Platinum.


Båndet er et gammelt stempel fra Magnolia, og jeg har fargelagt det med de samme fargene som motivet. Deretter har jeg formet det med et falseben (bone folder) og limt det fast med glue dots.


 Mønsterarkene er fra Magnolia. Kanten er punchet ut med en punch around the page punch fra Martha Stewart i mønsteret Pansy. Tekststempelet du skimter på innsiden av kortet er et gammelt stempel fra Papirloftet.


Med dette kortet har jeg lyst til å delta på disse utfordringene:
Kort O Mania | Utfordring #107 - Anything goes
Ett Trykk | Trykkpressa mai 2014
Copic Marker Norge | Utfordring #56

Fargene jeg har brukt:
Hud: E11 - E00 - E000 - E0000
Kinn: E93
Hår: E37 - E35 - E33 - E31 - E30
Kjole: V99 - V95 - V93 - V91
Krone/Sko: W3 - W1 - W0 - W00

Og noen av produktene jeg har brukt finner du her:


torsdag 8. mai 2014

Matchende kort ♥ Kort til han

Her kommer kortet til onkelen min som skulle matche kortet som jeg postet i forrige innlegg. Valgte å bruke en del grå toner på dette, slik at det skulle bli mer maskulint, og for å roe ned fargene noe. Også dette motivet er fra Tickled Pink Stamps, og er fargelagt med Copic Sketch Markers.


 Tidligere har jeg stort sett ikke brukt blomster på guttekort, men dette ble så maskulint at jeg synes det ble fint med et par lyse liljer. Sammen med blomsten en liten pennesplitt fra Tim Holtz.


Tekststempelet er fra Kort & Godt. Bingostempelet er fra Joy Craft, og det får du hos Kreativ Scrapping.


Glossy accents på brillene.


Da skal jeg ut og gjøre litt dugnadsarbeid i tunet. Ønsker alle en riktig fin dag!

http://www.kreativscrapping.no/

onsdag 7. mai 2014

Matchende kort ♥ Kort til henne

 Dette kortet rakk jeg såvidt å bli ferdig med før vi fikk invitasjon til felles selskap for en tante og onkel. Og siden jeg da var ferdig med kortet til henne valgte jeg å gi de hvert sitt kort. Kortet til han kommer i neste innlegg.


Det flotte motivet er fra Tickled Pink, og er en gave fra en god scrappevenninne. Motivet er fargelagt med Copic Sketch Markers, men jeg har forlagt lappen med oversikten over hvilke farger jeg har brukt. Men ta kontakt om du lurer på det, så skal jeg se om jeg finner ut av det.


 Tekststempel fra Kort & Godt. Nydelige blomster fra Wild Orchid Crafts. De hvite liljene er mine favoritter for tiden, og jeg har brukt de på stort sett alt jeg har laget den siste tiden.


Er hun ikke skjønn? Det morsomme med disse motivene er at de våkner til liv når de får litt farge på seg. Disse fargene er litt knæsje sammen, så for å duse ned de oransje tonene har jeg prikket over feltene med en hvit penn. Også øynene har fått en hvit prikk, for da våkner hun mer til liv. Til slutt har jeg hatt på litt glitter på hattekanten og blusen.


Og er ikke denne sommerfuglkanten bare helt nydelig? Den får du kjøpt hos Kreativ Scrapping, og kommer fra Joy Craft. Jeg har stanset den ut med Big Shot'en min, og har kjøpt en helt genial plate fra Cherry Lynn Design som gir litt ekstra press på de diesene som har veldig mye mønster. Så blir det lettere å få stanset ut motivene.


Ønsker alle en fin uke!


http://www.kreativscrapping.no/


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...