onsdag 30. juli 2014

Bestillingskort til en kollega

God kveld, kjære bloggvenner! I dag blogger jeg fra Frøya, mitt barndoms paradis. Ingenting er som å komme ut i havgapet til strålende solskinn og blekkstille sjø.
 
Kortet jeg viser dere her er et bestillingskort fra en kollega til en kollega/ektemann. Og det er ikke så ofte at jeg blogger samme dag som mottaker har bursdag... 

 
Motivet er maskert sammen av tre ulike stempel. Gutten er fra Whiff og Joy. Trappa og musene er fra Magnolia. Jubilanten kommer fra gård, og da passet det godt å bruke disse motivene sammen. Jeg har fargelagt med Copic Sketch Markers, men siden huskelappen ligger igjen hjemme får jeg ikke oppdatert fargeoversikten i dag.
 
 
Rundt motivet har jeg stemplet med Memento Rich Cocoa på stempel fra Kort & Godt og Magnolia. Tekststempelet er fra Kort & Godt.
 
 
Datostempelet er en gammel klassiker fra Norsk Stempelblad. Dette har jeg ikke brukt på en stund, men har generelt brukt disse stemplene masse. Her har jeg stemplet på et mønsterpapir som jeg har krøllet med et falseben (bone folder) etterpå.
 
 
Jeg har ringet rundt datoen med en sort penn. Og de kule reinsdyrene er med for å representere jaktinteressen til jubilanten.
 
 
I bestillingen var det også ønsker om et motiv med briller, men det er det jammen ikke flust av... Så da ble løsningen å lage egne briller av blomstertråd. Disse passer også foran motivet, men jeg synes det ble kulere å henge de fast i fugleburet.
 
 
Trærne er dies fra Magnolia. Knappene kommer fra Stampin' Up.
 
 
Da skal jeg tilbake til malerpenselen, for ferie er jo å gjøre noe annet enn man gjør til vanlig, ikke sant? Ønsker dere alle en fortsatt god sommer!
 
Klem fra Veronica

søndag 20. juli 2014

Wee Sweet Sparkle til 70-års jubilant

Dette kortet lagde jeg til ei kjempetrivelig dame som jeg har blitt kjent med via tanten min. Og da jeg ble invitert i 70-årsdag hadde jeg lyst til å fargelegge dette nydelige motivet fra Wee Stamps.


Motivet er fargelagt med Copic Sketch markers, og jeg ble veldig fornøyd med fargene. Det nydelige mønsterpapiret er en gammel favoritt fra Pion Design. Sommerfuglene er en die fra Joy Crafts som du får kjøpt hos Kreativ Scrapping. Den er veldig dekorativ, og denne gang passet det ikke å ha den på siden, så da festet jeg den like godt i toppen.


På vingene har jeg hatt på Stickles glitterlim i fargen Star Dust. Medaljongen og glasset i lyslykten er Glossy Accents.


På dette bildet er det lettere å se hvordan vingene glitrer.


Bingostemplene er veldig anvendelige, og jeg har brukt de masse etter at jeg kjøpte dem. De er fra Joy Crafts. Tekststempelet er fra Kort & Godt.


Poststemplene rundt motivet er fra Magnolia, og fargeeffekten kommer av at jeg har brukt Memento i to farger - Desert Sand og Rich Cocoa.


Blomster fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt. Pyntebær fra Kort & Godt.


Jeg lagde også et enkelt bokmerke i samme farger som kortet. Motivet på bokmerket er fra Stamping Bella, og det kommer flere bilder av det i et senere innlegg. Krystallene jeg har brukt er kjøpt hos The Ink Pad i New York, og er ekte Swarovskikrystaller.


Fargene jeg har brukt:
 Hud: E21 - 51 - 50
Kinn: E93
Hår: E47 - 44 - 43 - 42 - 41
Kjole / Blomster: BG75 - 72 - 70 (W0 - 00 og B000 over)
Medaljong / Lykt: E97 - YR24 - 23 - 21 - 20
Blomster: B91 - 000 - 0000
Sko: W5 - 3 - 1 - 0 - 00
Skygge: N0

Da ønsker jeg dere alle en fortsatt fin sommer!

torsdag 10. juli 2014

GDT Ett Trykk: Bryllupskort til utgave 03/2014

Sommeren er en fin tid for feiring, og veldig mange gifter seg på denne herlig årstiden. Og mitt bidrag til juniutgaven av Ett Trykk var nettopp bryllupskort. Og til en forandring bestemte jeg meg for å lage et litt fargerikt kort. Så da passet dette motivet fra Wee Stamps ("Love Me Do") perfekt, for her er det mange blomster å fargelegge.


Kortet er laget som et staffelikort, og selve basen er 6x6 inch (dvs. vanlig størrelse). Fronten er derimot 7x6 inch, av den enkle grunn av at dette motivet er litt stort, og jeg hadde lyst til å gi det litt plass på sidene.


Gjerdet er en Doohickey die fra Magnolia. Den heter Lovely Fence, og er egentlig ganske lang. Her har jeg klipt til to biter som jeg pynter med på hver side av motivet.


Swirlen bak blomstene er også en die fra Magnolia. Den heter Heart Swirl, og er veldig dekorativ. Du får den hos Kreativ Scrapping.


Hjerteflaggene er fra La-la-land, og heter Heart Banner Die. Den får du også hos Kreativ Scrapping. Nøkkelen er av tre, og kommer fra Prima.


Blomstene er fra Wild Orchid Crafts. Låsen er også fra Prima. Både den og nøkkelen er malt med Gesso, og deretter svertet med Distress Ink i fargen Walnut Stain.


Et lite nærbilde for å vise mer av fargene i motivet.


Jeg har fargelagt med Copics, og har brukt disse fargene:

Hud: E11 - 00 - 000 - 0000
Kinn: E93
Hår: E44 - 43 - 42 - 41 - 40
Kjole: B0000 - 0
Dress: N6 - 4 - 2 - 0
Vest / Sko: W7 - 5 - 3 - 1 - 0
Rosa bomster: R89 - 85 - 83 - 81 - V000
Gule blomster: Y38 - 35 - 32 - YR21 - 20 - Y00
Lilla blomster: V99 - 95 - 93 - 91 - 000 - B93 - 91 - 0000
Blad / Slips: BG96 - 93 - 90
Skygge: W0

Da skal jeg ut i sommervarmen. Mot normalt så har sommervarmen kommet for fullt samtidig som vi tok ferie, og hva er vel da bedre enn å tilbringe tiden hjemme? 
Fortsatt god sommer alle sammen!

onsdag 9. juli 2014

♥ 3-årsdag for "Prinsesse Vil ikke" ♥

Har bladd litt i innleggene mine, og ser at jeg har glemt å blogge dette kortet til prinsessa vår som ble 3 år i april. En meget bestemt ung frøken, som vet hva hun vil, og ikke gir seg uten kamp... Men hun er også veldig herlig, og litt bein i nesa er det vel bare bra at hun får med seg på veien videre...


Det nydelige motivet har jeg lånt fra mamma, og det er fra Saturated Canary. Fargelagt med Copic Sketch Markers, og fargeoversikten finner du nederst i innlegget.


På vingene har jeg hatt på glitterlim, og på øynene har jeg hatt på Glossy Accents.


Blomster fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt får du kjøpt hos Kreativ Scrapping.


Båndet med alderen har jeg klipt til på frihånd, og teksten er rub-ons.


På motsatt side et tilsvarende bånd med tekst fra Kort & Godt.


Snurreblomsten og snurregrenen er også fra Kort & Godt, og begge deler får du hos Kreativ Scrapping


Farger som er brukt på motivet:
Hud: E11 - 00 - 000 - 0000
Kinn: E93
Øyne: E39 - 37 - 35 - 33 - 31
Hår: E49 - 57 - 55 - 53 - 51
Kjole: R89 - 85 - 83 - 81 - RV000
Vinger: V93 - 91 - 000 - BV00 - BV0000

Ønsker dere en forstatt fin sommerdag!

tirsdag 8. juli 2014

9-åring i huset ♥

Tenk at det i juni var over ni år siden jeg ble mamma for første gang! Ni år med masse glede og latter, noen bekymringer og en god dæsj slit. For ikke å snakke om stolthet! Som nybakt mor var det ikke først og frems kjærlighet til barnet i vogna som var den første følelsen jeg kjente på, men stolthet. Jeg hadde jo fått verdens vakreste barn, og jeg må innrømme at jeg ikke helt kunne forstå at han var min... Jeg har pleid å beskrive følelsen av å få et barn med keisersnitt i full narkose som å gå inn i en babybutikk og velge hvilken baby du vil ha.
Og jeg valgte en fra øverste hylle :).


Nok klisj-snakk... Nå nå er det en gang sånn at mine barn er like lite interessert i kort som enhver annen unge. Så strengt talt så tviler jeg på at det er nødvendig å lage kort til bursdagene deres. Men faktisk så ser han på det og sier det er fint. Han åpner det ikke, såklart. Det er å forlange litt vel mye... Men jeg er glad likevel. Jeg kan ikke lage kort til andre, og ikke til mine egne barn. Det føles ikke rett. Bare en mor kan skjønne den...


Motivet er et gammelt stempel fra hÄnglar & stÄnglar. Jeg har fargelagt det med Copics, og fargene finner du i oversikten på slutten av innlegget.


Jeg har en del av disse motivene, men har nok ikke brukt de like mye som jeg hadde tenkt. Har opptil flere stempel som jeg ikke har brukt en eneste gang...


Fargene jeg har brukt er:
Hud: E21 - 51 - 50
Kinn: E93
Hår / Sko: E57 - 55 - 53 - 51
Jakke: B97 - 95 - 93 - 91
Skjerf / Drage: BG72 - B000 - B0000
Bukse: W5 - 3 - 1 - 0
Skygge: W0

Ha en fortsatt fin kveld!

søndag 6. juli 2014

Lili of the Valley guttekort til 1-åring

Vår vesle nevø fylte nylig 1 år, og i den forbindelse lagde jeg dette enkle kortet til han. Det nydelige motivet er fra Lili of the Valley, og jeg aner ikke hvem sitt stempel det er. Hvis jeg ikke tar feil så er det en av mamma sine ferdigstemplede motiver, og hun har nok også lånt det av noen....


Jeg har fargelagt med Copic Sketch Markers, men finner ikke lappen med fargeoversikten... Tekststempelet er fra Stempelglede.


Stjerna er stanset ut med to stjernepuncher. Stanser først ut den lille stjerna, deretter den store.


Ikke så mye pynt på dette kortet, men blomstene kommer fra Wild Orchid Crafts og Kort & Godt.

lørdag 5. juli 2014

Tante igjen ♥ ♥



I mai ble jeg tante igjen, og denne gang til ei lita prinsesse. Så da lagde jeg dette kortet til vår søte niese. Motivet er fra Magnolia, og tekststempelet fra Stempelglede.


Jeg har fargelagt med Distress Ink, og ikke med Copic Sketch Markers som jeg først skrev. Hvor sløv går det an å være egentlig?


Den nydelige kanten er stanset ut med en die fra Marianne Design og heter "Anja's Vintage 2 Ornaments". Du får den hos Kreativ Scrapping. For å få frem mønsteret i denne trenger du også Texturz Impressions Pad og Silicone Rubber Mat, begge fra Sizzix. Også er det veldig lurt å ha en Metal Adaptor Plate som hjelper til å stanse ut figurer med mye mønster, eller dies som ikke har så kraftig kant.


Motivet er ikke av de nyeste fra Magnolia, og jeg har hatt dette i noen år nå. Men det er bare så skjønt, og jeg liker veldig godt å bruke det til nyfødte babyer. Også kan det brukes til både jenter og gutter, så det er veldig anvendelig.


Sett fra siden for å vise livet som blomstene skaper på kortet.


Det som er litt trist er at vår lille nevø og niese ikke bor i samme by som oss, og derfor har vi ikke fått møtt den nye verdensborgeren ennå. Men nå kommer de til bartebyen i august, og jeg gleder meg til å holde i en liten baby igjen. For nå er jeg ferdig med egen produksjon, og må ty til lånebabyer :).

Ønsker alle en riktig fin helg!

fredag 4. juli 2014

Liten gavepose med twist

Denne posen ga jeg bort i 40-års gave til en av mine klassevenninner fra videregående. Hun har flyttet til England, men jeg synes det er kjempekoselig at vi møtes når hun er hjemme i Norge. Og da hun inviterte til 40-års bursdag med ungene tok jeg med prinsessa mi og dro på besøk. Gaven var denne lille gaveposen med twist, for hun ønsket ikke noen gave i utgangspunktet. 


Det som er litt morsomt med bursdagen hennes er at i tiden etter at vi var ferdige på videregående så husket jeg aldri å sende bursdagskort før i august, og hun har bursdag i april... Og det skjedde hvert år, for jeg fant ut at det var bedre å sende kortet nesten et halvt år for sent, enn ikke å sende i det hele tatt... 


De fine blomstene kommer fra Wild Orchid Crafts.


Da tror jeg jammen jeg skal blogge et kort også. I morgen er det meldt nydelig vær, så da blir det ikke tid til sånt på dagtid. Men jeg skal lade batteriene, for det trenger jeg virkelig...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...