lørdag 30. august 2014

Siste criss cross kort i denne omgang

Og også dette kortet skulle til en kollega som sluttet. Nå høres det ut som at det er veldig mange som slutter i jobben min, men det er også veldig mange som begynner. Sånn er det når man jobber i et stort firma. Og nærheten til NTNU gjør nok sitt til at veldig mange er innom her før de setter kursen mot mer hjemlige trakter.


Dette motivet er fra Magnolia, og det er flere år siden jeg kjøpte det. Men det er ikke mye brukt, og jeg er faktisk usikker på om jeg har brukt det før... Det nydelige tekststempelet er et gammelt fra Ladybug and Friends.


Bakgrunnsmotivet er derimot ganske nytt. Jeg synes akkurat dette stempelet er veldig anvendelig, for motivene kan stå foran, eller sitte på den laveste eller høyeste benken. Prikkingen av gresset har jeg aldri prøvd før, men jeg henter litt inspirasjon rundt omkring, så dette fikk jeg lyst til å prøve. Og det var veldig enkelt :).


Litt tankefull denne jenta. Magnoliastemplene fra denne perioden er i mine øyne veldig fine, for de nyeste liker jeg ikke så godt. Synes ikke noe om at de har blitt så runde i kinnene, så jeg holder meg til disse gamle. Dessuten er det ikke gratis å kjøpe nye...


Kortet og skrivefeltet på "innmaten".


Jeg har fargelagt med Copic Sketch Markers i disse fargene:

Hud: E21 - E51 - E50
Kinn: E93
Hår: E57 - E55 - E53 - E51 - E50
Genser: B97 - B95 - B93 - B91 - W3 - W1
Bukse: W5 - W3 - W1 - W0 - W00
Såle: N8 - N6 - N4 - N2
Blomster: R22 - R20 - R00 - R0000
Blad: YG97 - YG95 - YG93 - YG91
Benk: E44 - E43 - E42 - E41
Kryss på benk: E29 - E57 - E55 - E53 - E51
Skygge: N0

torsdag 28. august 2014

Gave til barnehagen

På småbarnsavdelinga til jenta vår hadde de lapper som de hengte opp dersom ungene manglet bleier eller skiftetøy. De gamle lappene var slitte og til dels ødelagte, og jeg kom derfor på ideen om å lage nye. Heldigvis kom jeg på dette allerede etter det første året på barnehagen, så disse lappene har jeg fargelagt litt på siden av mine andre prosjekter det siste året.


Skiftetøyslappene er like, med blå bukse og rosa skjorte. Så kan de brukes til både gutter og jenter. På baksiden står også navnet på barnehagen og avdelinga, i fall noen skulle miste sin lapp på tur hjem fra barnehagen. Navnet har jeg fjernet på disse bildene.


Jeg har brukt ulikt bånd og farge på kanten på alle lappene.


Motivet til bleielappene har jeg hatt siden eldstemann ble født. Husker jeg brukte dette motivet på takkekortene fra dåpen hans. Hvert motiv er fargelagt med forskjellig farge, for jeg hadde lyst til at lappene skulle bli unike, akkurat som ungene. Og siden de er åtte unger på avdelinga ble det åtte ulike lapper.


Lappene har jeg laminert i lamineringsmaskina mi. Det blir ikke helt optimalt så lenge jeg bygger opp lappene med flere lag, men for at de skal tåle mest mulig valgte jeg å gjøre det. Det er derfor kanten rundt er såpass bred også.


Baksiden. Også her har jeg fjernet navnet på barnehagen og avdelinga.


Også måtte de jo få en boks til å ha lappene i. Den kommer fra Søstrene Grene, og båndene bærer preg av at snuppa fikk lov til å være med på innpakkingen.


Og det aller morsomste med denne gaven var at barnehagen ble så utrolig glad for lappene. Og derfor er jeg veldig glad for at jeg begynte på de veldig tidlig, for ellers er jeg ikke sikker på om det hadde blitt noe av det. Gaven ga vi til avdelinga da vesla sluttet på småbarnsavdelinga.

tirsdag 26. august 2014

Kort til barnehagen ♥ Tiden på småbarn er over for godt...

Tenk at veslejenta har begynt på storbarnsavdeling! De to årene på småbarn har gått kjempefort, og jeg lagde en liten gave da hun sluttet der før sommeren. Sammen med gaven fikk de dette kortet. Nok et criss cross kort, men denne gangen med et bilde av prinsessa.


Hjertet er stanset ut med en die fra QuicKutz, og papiret jeg har brukt er tykk kartong som glitrer mer enn noe annet papir jeg har sett. Papiret kjøpte jeg første gangen jeg var innom Bikuben. Aner ikke hvem som har produsert det.


Sommerfuglen er et stempel fra Magnolia som jeg har stemplet på mønsterpapir og klipt ut. Deretter har jeg hatt på Stickles glitterlim i fargen Silver.


Bak bildet en kakeserviett som kom fra Hjerteboden.


Nærbilde av snuppa. Bildet er tatt i forbindelse med Lucia-feiring i barnehagen. Jeg har gjort det om til sort/hvitt i photoshop, og skrevet det ut på fotopapir.


Og hvis du lurer på hva jeg lagde til barnehagen skal du få se det i neste innlegg...

søndag 24. august 2014

Criss cross kort til pappa'n min ♥

Nok et criss cross kort. Dette fikk pappa da han hadde bursdag i sommer.


Motivet er fra Whiff of Joy, og her har jeg stemplet det sammen med et bakgrunnsstempel fra Magnolia.


Blomster og pyntebær fra Kort & Godt og Wild Orhid Crafts.


Rosetten er laget med min nye Sizzlits die fra Tim Holtz - Mini Paper Rosettes. Du får den hos Kreativ Scrapping. Jeg digger den, og ble inspirert til å kjøpe denne i bloggen til Jill. Anbefaler et besøk der, for hun lager veldig mye lekkert.


Kort og "innmat" sammen. Disse kortene kan ikke åpnes på vanlig måte, så dermed står de ikke av seg selv.


Jeg har fargelagt med Copics, og dette er fargene jeg har brukt:
Hud: E21 - E51 - E50
Kinn: E93
Hår: E49 - E47 - E29 - E27 - E25 - E23 - E21
Bukse: W7 - W5 - W3 - W1 - W0
Blomster: E07 - E97 - YR21 - YR20
Blad: YG97 - YG95 - YG93 - YG91
Genser: YG97 - YG95 - YG93 - YG91 med disse fargene over: B91 - BG72 - BG71 (hjemmelaget) - BG70 - B000 - B0000..... Hjelpes - et sammensurium av fager...

Takk for at du titter innom bloggen min!

torsdag 21. august 2014

Avskjedskort med favorittmotivet mitt fra Magnolia

Før sommeren forsøkte jeg meg på de populære criss cross kortene, og jeg ble temmelig hekta. 
Dette kortet lagde jeg til en kollega som skulle flytte til hovedkontoret vårt i Oslo. Motivet er fra Magnolia, og denne hoppende gladjenta er bare henne. Så jeg var ikke i tvil om at jeg måtte bruke dette motivet. At det var ferdig fargelagt var heller ingen ulempe...

 

Mønsterpapiret er fra Pion Design, og passer veldig godt til fargene på motivet. De nydelige hvite blomstene er fra Wild Orchid Crafts, og de lakserøde er noen gamle som jeg ikke vet hvor kommer fra.


En liten brun rose for å ta igjen det brune i motivet. Motivet er stanset ut med dies fra Spellbinders. For å stanse ut den ytterste med alle krinkelkrokene har jeg kjøpt en genial plate fra Kreativ Scrapping. Anbefaler denne til alle dieser som har mye mønster som kan være litt vanskelig å få stanset godt nok ut. I tillegg har jeg kjøpt dette hendige verktøyet som hjelper meg å fjerne de små papirbitene fra diesen etterpå.


Motivet er som vanlig fargelagt med Copics. Disse tusjene er bare helt nydelige å fargelegge med!


Til slutt et bilde som viser kortet etter at "innmaten" er tatt ut.


Ha en fin dag!
Klem fra Veronica

tirsdag 19. august 2014

Gjestedesigner hos Kreativ Scrapping - Bryllupskort med dør

Bryllup hører sommeren til, og månedens utfordring hos Kreativ Scrapping er nettopp bryllup! Og i dag er jeg gjestedesigner med dette bryllupskortet. Det herlige motivet er fra Stamping Bella, og jeg har fargelagt det med Copics.


Det som er ekstra gøy med å bli spurt om å være gjestedesigner akkurat i dag er at for 8 år siden på denne datoen fridde mannen min til meg. Så romantisk... :)

Kortet har jeg laget litt større enn vanlig, og selve basen er 5,5 x 8 inch (ca. 14 x 20 cm). Foran på kortet er det en dør, og inspirasjonen til dette fikk jeg da mannen min og jeg var en tur oppe på hyttetomten vår. For hva er vel koseligere enn en hyggelig dør som ønsker velkommen? Døra er ca. 10 x 14 cm (uten bordene over og under).


Borden over og under døra, samt hengslene, er stanset ut ved hjelp av en utrolig fin die fra Marianne Design. Hjertene er fra Dutch Doobadoo. Blomstene er fra Kort & Godt og Wild Orchid Crafts. Alt er kjøpt hos Kreativ Scrapping. Fjæra kommer også derfra. Det samme gjør bingostemplene fra Joy Craft.


Dørhåndtaket er en gammel splittbinders som jeg har hatt i mange år, og som jeg ikke husker hvor jeg kjøpte. Pennesplitten er fra Tim Holtz.


Poststempel fra Magnolia.


Nederst på kjolen er det glitter kamuflert med hvit Gesso for å få bort noe av glansen til glitteret. Det passet nemlig ikke så bra som jeg hadde trodd... Men så er jeg jo så glad i glitter, og den som intet våger intet vinner...


Døra er lukket med en liten klype fra Stampin' Up.


Selve rommet er bygget opp etter samme prinsipp som et bokkort, men med færre bretter slik at det ikke blir så høyt. Også klarte jeg ikke dy meg, for jeg fikk assosiasjoner til en utedo, og dette verset dukket friskt frem i minnet...


Så da lagde jeg like godt en liten ranke med hjerter, og det hele fikk et skikkelig harry preg. Men så bor jeg jo midt i tjukkeste harry-land også da, så da er vel greit da... Hehehe. Må gå til et brudepar med åpent sinn dette kortet her.


Inni selve kortet har jeg laget en liten lomme med plass til to tags.


Litt lettere å se dybden på kortet når jeg tar bilde skrått forfra.


Jeg har brukt følgende farger:

Hud: E11 – E00 - E000 - E0000
Kinn: E93
Hår: E47 – E44 – E43 – E42 – E41 og E57 – E55 – E53 – E51
Kjole: B91 – B0000
Dress: 110 – N8 – N6 – N4 – N2 – N0
Blomster: R37 – R35 – R22 – R20 – R00
Grønt: Y95 – Y93 – Y91
Skygge rundt motivet: W0

Tusen takk for at jeg fikk lov til å være gjestedesigner hos Kreativ Scrapping! 
 Ta gjerne en titt på bloggen til Krativ Scrapping også. Der ligger det flere bilder av kortet.

mandag 11. august 2014

Bursdagskort til ei sprek(kferdig) venninne

God kveld, alle sammen! 
Ferien er godt og vel over, og det er på tide med en liten oppdatering igjen. 
Dette kortet ga jeg til ei venninne som hadde bursdag i april. Kortet og gaven fikk hun riktignok ikke før i august, men begge månedene begynner jo på a, så alt i alt så tror jeg at jeg skal si meg fornøyd med det...


Motivet ble fargelagt for lenge siden, og tanken bak var at min scrappende partner in crime også er aerobicinstruktør og ei sprek dame. Selv om magen hennes ikke akkurat ser slik ut nå, for jeg går og venter på nyheter om en liten baby når tid som helst :).


Litt vanskelig å bruke rødt på annet enn julekort, men jeg hadde lyst til å ta igjen fargene fra motivet på arkene.


Tekststempel fra Kort & Godt. Bingostempel fra Joy Craft.


Glossy Accents på øynene får de til å poppe litt. Rundt motivet har jeg hatt på Frantage.


Da er det på tide å finne loppekassa. Må lade batteriene til en ny arbeidsdag i morgen.
Ønsker dere en fin sommernatt!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...